Vaše preporuke

Čim je prošla euforija oko zaruka, trebalo se uhvatiti organizacije vjenčanja...kako je u mom slučaju sve naopako, tako sam imala i vjenčanicu, i svadbeni meni, i detalje crkvenog obreda...ali još su uvijek nedostajale pozivnice. Sati i sati gledanja po Internetu, skidanja prašine sa starih pozivnica od prijatelja, rodbine i poznanika (koje sam, naravno, vjerno čuvala) - ništa nije bilo ni blizu ideji u mojoj glavi. Htjela sam nešto drugačije, nešto svoje... Već pomalo luda, živčana i ljuta... usmena preporuka me dovela u kontakt sa Slađanom...samo je jedan pogled na njene radove i jedan e-mail bio dovoljan da joj sve prepustim...Savršeno je pogodila moje želje, moje zbrčkane misli pretvorila je u stvarnost, i sada je njeno remek-djelo u obliku naših pozivnica za vjenčanje tu preda mnom i čeka daljnju distribuciju. Komentari su izvan svih očekivanja :) A nikad nisam mislila da ću se tako teško moći odvojiti od pozivnica...stalno ih gledam, i sad znam: moj san napokon prelazi u zbilju.

Slađana, hvala ti na svemu; a svi oni koji su mislili da je to kraj...e, varaju se...pozivnice su tek početak, a divnu priču o Slađaninoj kreativnosti moji će gosti još dvaput vidjeti...kroz knjigu gostiju i zahvalnice!

Još jednom... HVALA ti što si omogućila da naš dan, dan iz snova, započne i pozivnicama iz snova....

Ana P., Split


Mi smo u tvrtki Angelus art uzeli puno stvarčica za vjenčanje (pozivnice, jastučić, knjigu gostiju, oznake za stolove, raspored sjedenja...) i sve je ispalo i više nego predivno, skroz posebno i originalno. Odlične ideje, vrhunska izvedba i sve se može dogovoriti prema željama mladenaca. Za svaku preporuku! Sve stvari su uživo još ljepše nego na slikama. Za naše pozivnice svi govore da takve nigdje nisu vidjeli i da su prelijepe. A knjigu gostiju jedva čekam pokazati na vjenčanju, mislim da će tek onda pasti u nesvijest! Još jednom, hvala za sve...

Marija i Stipe, Zagreb


Draga Slađana,
ovoliko kreativnosti na jednom mjestu i u jednoj osobi još nisam vidjela. Sve pozivnice su mi bile toliko predivne da smo se jedva odlučili koje bismo uzeli. Uz tvoju pomoć, savjete i ideje, stvorili smo još jednu sasvim novu pozivnicu. Nešto slično dosad nisam nigdje vidjela, a i naši uzvanici su se jako iznenadili kad su dobili svoje pozivnice. Svi ostali detalji (zahvalnice, raspored stolova, broj stolova, imena na stolu, meni carte, jastučić...) bili su u savršenom skladu i činili jednu neprekinutu priču o našem vjenčanju. Hvala ti još jednom što si nam pomogla da naš dan bude zbilja poseban.

Ana i Mladen, Zagreb


Naručila sam svoju knjigu dojmova, koju sam dugo tražila i nigdje nisam našla nešto što bi mi se dopalo, u tvrtki Angelus art. Moja knjiga je unikatna, ručno izrađena te dekorirana po mojim željama. Otkako mi je stigla ne puštam je iz ruku!!! Predivna je! Hvala puno – pravi si anđeo!

Tanja M., Zadar


Tablice za auto izdizajnirane posebno za nas (s našim imenima, u našoj boji i stiliziranom ružom) došle su u roku 2 dana. Takve još nisam nigdje vidjela. Predivne su i jedva čekam da ih stavimo na auto na dan vjenčanja. A kad svadba prođe, ostat će mi kao trajna uspomena na naše vjenčanje! Hvala još jednom na brzini i kreativnosti.

Sanja N., Delnice


Na preporuku prijateljice, odlučili smo u svojoj potrazi za pozivnicama uputiti upit i u Angelus art. U ugodnom prostoru, moj dragi i ja brzo smo zaključili da su ovo jedine pozivnice koje želimo za svoje vjenčanje. Posebne, drugačije i predivne! Kad smo shvatili da tu možemo riješiti i još puno ostalih detalja vezanih uz svadbu, sreći nije bilo kraja! Moj dragi bio je oduševljen i time što ne mora obilaziti još neke firme, a ja što sve detalje mogu uskladiti u jednu cjelinu i uštedjeti vrijeme, novac i živce. Sve je bilo gotovo u dogovoreno vijeme i točno kako smo se dogovorili. Usmene preporuke sam već uputila mnogim ljudima, a ovim putem želim reći i svima koji se premišljaju – dođite i pogledajte ih uživo! Vjerujem da se nećete razočarati. Ali oduševiti hoćete sigurno, i vi i vaši gosti kad dobiju pozivnice, zahvalnice, revere i ostale detalje. Govorim iz iskustva jer su se moji uzvanici oduševili i stalno su me dolazili pitati tko mi je sve to radio.
Slađana, Hvala još jednom na svemu.

Maja i Tomislav, Samobor


Kada smo moj dragi muž i ja krenuli s organizacijom vjenčanja, postala sam redoviti član foruma na kojem sam našla priču o vjenčanju koje me oduševilo, jezero, sjenice, baklje, najljepše pozvinice koje sam ikada vidjela, i hrpa pre pre prekrasnih detalja. Kako je vrijeme prolazilo, mladenka sa slika je objavila da je dala otkaz i da pokreće svoju vlastitu firmu koja će se baviti vjenčanjima. Nažalost, moje pozivnice i konfeti su tada već bili naručeni, ali je i dalje ostalo prostora za divne Slađanine ideje, pa sam tako naručila knjigu gostiju od predivne šantung svile, tablice s imenima mladenaca i kartice s imenima za stolove u restoranu. Ne moram niti napominjati da je sve bilo u istom tonu i fontu, i naprosto predivno.
Mislim da je najbolja reklama zadovoljna stranka, a Slađana, iako je tek na početku, ima već puno takvih.

Toplo preporučam Angelus art jer sam ja sa svime bila prezadovoljna i jedva čekam neku novu prigodu da mogu nešto novo naručiti od Slađane!

Divim se hrabrosti koju si pokazala otvorivši firmu i svima pričam priču o mladenki kojoj se toliko svidjelo raditi pozivnice za vlastito vjenčanje da je dala otkaz i pokrenula vlastiti biznis!

Velika pusa od Ines iz Rijeke


Hvala ti Slađana na našem albumu, točno je onakav kakav smo sanjali, sa svim detaljima po našoj želji! Nisam ni sanjala da ću dobiti album za slike onakav kakvog sam zamislila!
A tek pozivnice, zahvalnice i jastučići za prstenje - sve u istom tonu, sa istim detaljima!
Hvala ti što si slušala naše želje i na kraju ih i ostvarila...

pusa, Maja 


Kad smo ja i dragi sredili večinu stvari za vjenčanje, ostale su pozivnice i zahvalnice. Kako sam puno vremena provodila na forumu i čitala pohvale za Slađanu, posjetila sam njezinu web adresu i odmah dragom pokazala. Znala sam da je to ono što ja želim.  Kad smo došli u njezin atelje nisam znala gdje bi prvo pogledala, jer sve je bilo savršeno i vidjelo se da ih radi s puno ljubavi.

Naručili smo pozivnice, zahvalnice i tablicu za auto u crvenoj boji i moram pohvaliti što je bilo gotovo u dogovoreno vrijeme. Počeli smo s dijeljenjem pozivnica i najvažnije mi je kada vidim osmjeh na licu i kako ljudi ostanu bez teksta.

Slađana još jednom ti puno hvala što si nam napravila baš ono što smo željeli.

Jasenka i Nikola


Kad sam vidjela vaše radove, bila sam oduševljena a kad sam dobila svoje pozivnice i zahvalnice, počela sam razmišljati kako bih se mogla bar još jednom udati pa da mogu opet naručiti od vas! :)
Svaka vam čast! Osim što ste jako ljubazni i susretljivi, savršeno radite svoj posao!
Malo mi je i žao što su toliko ljepe, posebne i profinjene jer se sad teško odvajam od njih. Svakom ću vas rado preporučiti i baš mi je drago što smo se upoznale. Hvala vam na svemu!


Pusa od JosipeKako smo dragi i ja dogovorili datum vjenčanja, počele su i pripreme. Postala sam član foruma gdje sam dobivala prekrasne ideje oko organizacije i uređenja svadbe. Tamo sam naletila i na Sladjanu i njezin rad! Sve su cure hvalile Angelus -art, pa sam morala i ja saznati o čemu se radi! Jednostavno sam se oduševila njezinim radom i ponudom. Odluka je vrlo brzo pala da će nam upravo Slađana raditi pozivnice za naše vjenčanje!! Nakon pozivnica javila se potreba i za prekrasnom kutijicom za prstenje, pa kartončići za konfete...nisam mogla stati!! najradje bi bila sve naručila kod Angelus-a!!! Sladjana, hvala ti sto si strpljivo slušala naše zahtjeve i udovoljila svakoj našoj zelji, te profesionalno i bez zamjerke sve napravila savršeno!! Bez tebe naš dan iz snova nebi bio to što je!!!

Mirela & Kristijan,KrkDrage umjetnice,
evo da vam javimo da samo jutros dobili svoj slatki paketić!!!
Svaka čast, stvarno ste nas ostavili bez teksta!!!
Prekrasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oduševljeni smo!!!!!!!!!
Ostanite i dalje tako vrijedne, brze, maštovite i dalje usrećujte ljude kao što ste nas!!!!!!!!
Pozdrav!
Marina i Tomislav, OsijekPoštovana Slađana,
Upravo sam stigla doma s posla i uočila paketić koji me čeka. Sa zadovoljstvom vam javljam da su pozivnice sretno stigle na odredište i da je sve u redu. Zahvaljujem na uloženom trudu i nadam se da će i kod drugih izmamiti osmijeh na lice kada ih ugledaju kao što su i meni.
Sigurno ću vas preporučiti i mojim prijateljima koji također tek moraju stupiti u brak.
Lijepi pozdrav
Vana S.


Poštovani

preuzeo sam danas Vasu posiljku. Sve je bilo OK, i količina i očuvanost paketa.

Vrlo smo zadovoljni s pozivnicama (sada kada smo ih vidjeli i uživo).
Hvala Vam jos jednom, sve najbolje u daljnjem radu!
Mladen & ŽeljkaDraga Slađana,
jučer mi je stigla pošiljka- stvarno sam iskreno zadovoljna!!
Od srca Vam zahvaljujem, budite sigurni da imate moje preporuke budućim nevjestama.
Želim Vam puno uspijeha u radu, i još više zadovoljnih kupaca. Ostanite tako pristupačni i svojom punudom uveličajte još mnogo najvažnijih dana.
Stanka M.