Neobično

Budite originalni do zadnjeg detalja. Po prvi put u Hrvatskoj, Angelus art  Vam predstavlja EKSKLUZIVNE POZIVNICE za Vaše vjenčanje. Izrađujemo ekskluzivne pozivnice po narudžbi u raznim oblicima i od neobičnih materijala. U ponudi imamo:
- Drvene pozivnice s gravurom.
- Plexi prozirne pozivnice s tiskom ili gravurom
Ovo su pozivnice koja će zasigurno ostati trajna uspomena svim Vašim gostima. Dimenzije pozivnice: 14 X 14 cm. Pozivnice su pakirane u odgovarajuće kutije.
- Rolane pozivnice - pozivnica zarolana kao stari spis sa drvenim završetcima u zlatnoj, srebrnoj i ljubičastoj boji.
- Pozivnica KNJIGA - ova je pozivnica izrađena kao mala knjiga sa pričom o vama ili nekim drugim sadržajem po vašoj želji. Broj stranica po želji. Pozivnica može biti izrađena i dekorirana izvana po vašoj želji te pakirana u kutiju 16x16x2cm.
- Pozivnice u kutiji - Ova pozivnica može se izraditi u svim bojama i sa raznim dekoracijama i materijalima po vašem izboru. Ovom pozivnicom sigurno će te oduševiti svoje uzvanike.

Link "Ekskluzivne pozivnice"

Osim ovih pozivnica izrađujemo unikatne i ručno rađene pozivnice po vašoj želji! Sve pozivnice iz naše galerije mogu se prilagoditi Vašim željam bojom ili nekom drugom preinakom po Vašoj želji. Također možemo izraditi i pozivnice po Vašoj želji i ideji u okviru vašeg željenog budget-a. 

Mi volimo drugačije i posebno! A Vi?